från förra helgen























Och där var de dags för hemgång

I soffan med mamma

Idag kan vara första gången på...hmm typ två år? jag sitter hemma med mamma en fredagskväll och ska bara mysa! Imorgon ska jag till Sarah och götet för att fira hennes snart 18 fyllda år. Hoppas och tor det kommer bli en riktigt trevlig kväll och ska verkligen försöka få med mig kameran så jag kan ladda upp lite bilder här. Nu ska jag fortsätta med att kolla idol med min mami!


En bild på mig o mamma från palma nova i somras


Två partylåtar för alla er som ska ut ikv,,.,

..

Jag är fattig o kan inte handla kläder=( livet är tufft idag men ikv ska jag se sverige o holland på butlers så de kanske piggar upp mig lite! Och det är ju inte allt för lång till den 25 heller faktist!



Jag och Bea en slappdag.. Hon pluggar och jag dricker te ur hennes jättekopp!





pumpkin

en bild på hjärtat från fredags när vi ute och åt




vardag

Igår hade jag och Jonas ett år wihhoo grattis till oss! Vi båda är slappisar speciellt jonas(förlåt älskling) så vi körde drive in på donken bowla och kolla på two and a half men, typiskt oss. Vi orkade inte stressa och så igår efter praktiken/skolan så vi ska fira den ordentligt på fredag är ju trots allt ett år.
Idag ska jag hem till bea för hon har varit i London i två hela veckor och jag har saknat henne plus att hon har säkert massa att berätta!
Sen tänkte jag åka in till torp för dom har extra öppet och rea efter klockan åtta idag o jag har kollat på en kofta på H&M så hoppas dom har massa rea.





Bilden är till Mikaela för att du alltid skrattar åt mina parkeringar.. Här har ni en av dem. Tur jag inte fick parkera på uppkörningen!

bilder från michaelas kalas

Här är de bilderna jag tog, jag vet jag är ingen höjdare på att ta kort plus att kameran tar suddiga kort in emellan.























10/3

Bilder från fredagen kommer ska bara hitta min kamera

fredag


Sitter i fotbad ska snart packa väskan äta och sedan dra till stan där michaela widen ska ha förfest för hon fyller 18 inatt. Kommer bli riktigt kul.. har väntat på denna fredagen


RSS 2.0